Skip to main content
Kereskedelem

Sörkert nyílik a Szépasszony-völgyben

By 2012. május 22.2 hozzászólás
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Az utóbbi idők szórakozóhely bezárásai után felemelő érzés egy olyan hírről beszámolni, ami kivételesen nem elvesz-, hanem hozzátesz Eger lehetőségeihez, a Szépasszony-völgyben hamarosan nyíló Sörkert pedig pont ilyen. Nem csak a városrész-, de egész Eger egyik nagy hiányossága jelenleg egy ilyen típusú vendéglátóhely megléte, erről egyébként nem csak a jó időben zsúfolásig megtelő teraszok és belső udvarok-, de a nyári estéken sörös dobozokkal tarkított érsekkerti tó is árulkodó lehet. A helyieken túl ezidáig a hozzánk érkező-, és itt éjszakázó turisták is kénytelenek voltak beletörődni abba a kényelmetlen ténybe, hogy megyeszékhelyünk kínálatából bizony hiányzik az, amit tőlünk sokkal kevésbé frekventált városok is fel tudtak mutatni már jó pár évvel ezelőtt is, mégpedig egy jó hangulatú, szabadtéri szórakozóhely. A lemaradás hamarosan megszűnik viszont, várhatóan június első felétől ugyanis örömteli módon városunk is felzárkózik némiképp a hazai sörözési trendekhez.

A bekezdés fölött látható képek a hely felújítás előtti állapotát mutatják, a Sörkert nyitására leburkolásra kerül a terasz és megújul majd a beltér is. A minden nap nyitva tartó szórakozóhely a “házi mókusain” túl “grill pavilonnal, sok-sok sörrel, a legjobb zenékkel, a város legdurvább italakcióival, koktélokkal, és hatalmas fenyőfák hűsítő árnyékával” ígérkezik Eger első szabadtéri sörözője lenni. Érdeklődőknek egyébként IDE BÖKVE megnyílik a hivatalos Facebook oldal is, megannyi további részlettel.

Szólj hozzá! 2 hozzászólás

  • pepe szerint:

    Első szabadtéri söröző????? Az Excalibur helyén szerintetek mi volt?? Nem a Sörket? Csak akkor még Népkert volt és nem Érsekkert és nem szökökút hanem szovjet katona. Persze aki 25 éves az nem emlékszik erre. De mielőtt bárki félreértené nem a szovjet katonát és a népkert söröző elnevezést sírom vissza.

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006