Skip to main content
Kereskedelem

Vegyél laktanyát!

By 2012. május 17.6 hozzászólás

Március elején említettük meg egy cikkünkben, hogy megyeszékhelyünk eladásra kínált ingatlanválasztéka igen széles skálán mozog, az akkor érdekességképp kiemelt szórakozóhely, szálloda és barlanglakás sora azóta viszont már bővült, nem is kisebb tétellel, mint egy laktanyával. Bizony, 13 568 négyzetméteres, felújításra váró laktanya, tulajdonostól eladó. Érdeklődni a képen látható telefonszámon lehet, hajrá! Nem egri különlegességről van egyébként szó, 2012 első negyedévétől az egész országban elkezdődött ugyanis a megüresedett katonai ingatlanok értékesítése. Aki hát nem Egerben szeretne így vásárolni, jelenleg mintegy 134 ajánlat közül válogathat Magyarországon.

Szólj hozzá! 6 hozzászólás

 • karakk szerint:

  Nem arról volt szó, hogy ezt a város hasznosítja?

  • Sasi szerint:

   De úgy volt igen, viszont szerintem az csak néhány épületére vonatkozott, például a konyhájára, meg pár helyiségére, a többi része maradt az államé. Szerintem.

 • egri szerint:

  Szomorú hogy ezt tették a nagymúltú egri helyőrséggel…

 • Péter szerint:

  Szégyen! A mai Magyarország legrégebbi laktanyája. A híres K.u.K. 60. gyalogezrednek készült az 1880-90 években.
  Most megveszi vmi kínai, vagy orosz ledózerolja, aztán csinál belőle kaszinót, vagy kínai piacot.

 • Szabolcs szerint:

  Csatlakozom az előttem leírtakhoz. A mai Magyarország egyik legnagyobb szégyene, hogy veszni hagyja ezt a nagy múltú laktanyát, melynek katonái két világháborút is megjártak.
  Mai napig nem értem hogy számolhatták fel ezt a helyőrséget, városunk Közép-Európa egyik legnagyobb katonai múltjával rendelkező városa, mit hoztak a századok…….
  Nem beszélve a városképről, vajon mire fogják hasznosítani a laktanyánkat ????

© Egrinapok.hu 2006