KözlekedésSzabadidő

Elmarad az Eger Rali

By 2012. március 5. 1 hozzászólás
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Bizonyára sokakhoz eljutott már az információ, miszerint idén nem kerül megrendezésre az Eger Rali. Nem bocsátkoznánk találgatásokba a miérteket illetően, mindenesetre nagy űr áll be az egri tavaszba autóverseny nélkül. Különösen nagy érvágás ez a sport szerelmeseinek, a hiányt viszont városunk mellett a kistérség is jócskán megérzi majd – ne feledjük ugyanis, hogy a sokaknak csak bosszúságot jelentő rendezvény évről-évre tízezreket vonzott Egerbe és környékére. A többnapos program gyakorlatilag egy aranybányát jelentett a szállás- és egyéb szolgáltatásadóknak, mindamellett persze, hogy egyszerre a hazai ralisport meghatározó eseményét is tisztelhettük benne. Mindenesetre reméljük, hogy nem örökre szól a búcsú.

“Szívfájdítóan nehéz döntés ez a részünkről, de akkor is ki kell mondanunk, hogy a körülmények diadalmaskodtak felettünk és felelőséggel idén nem tudjuk megrendezni az Eger Rallyet! Külön köszönettel tartozunk azoknak, akik mellénk álltak és próbáltak segíteni a problémák megoldásában! Természetesen, amennyiben még a jövőben lehetőséget kapunk rá, teljes erővel azon dolgozunk majd, hogy újraélesszük ezt a nagyszerű versenyt, mely nyolc évig volt a magyar és sokszor a szlovák bajnokságok méltó évadnyitó futama. A rali továbbra is az életünk, melyet nem szeretnénk feladni, de most a körülmények sajnos maguk alá gyűrtek minket” – Lakatos Róbert.

Szólj hozzá! One Comment

Hozzászólás írása

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..