Szabadidő

Múltidézés

By 2012. január 12.
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Jelen cikkünk érdekes egyvelege a reklám- és a képgyűjteményes posztoknak, de ki kell próbálnunk ezt is. Arról van szó, hogy hozzánk került pár kép, amit mindenképp szeretnénk továbbadni, mert hátha érdekel ugye valakit. Ez viszont magában még kevés lenne egy cikkhez, így megragadjuk az alkalmat és rögtön reklámozzuk is az idevágó… őm… reklámoznivalóinkat! Illemtudóak leszünk, és nem magunkkal, hanem egy Facebook-os csoporttal kezdjük, amivel baráti viszonyt ápolunk. Eger régen – képek a családi fotóalbumokból, jól hangzik, ugye? Az online csoport tagjai időről-időre elkápráztatnak a feltöltött fényképeikkel, amik többségéhez hasonlót sehol máshol nem találhatunk az interneten. Eger múltjáért rajongóknak érdemes szemügyre venni a fenti linket, nem fognak csalódni.

Másik idevágó reklámunk a saját bejáratású Múltkor cikksorozatunk, amiben kötetlen nosztalgiázásra hívjuk az érdeklődőket. Történeteket várunk a város múltjából, a beküldők-, és az olvasók szórakoztatására. Az eddigi történetekhez és a sorozat részleteihez ide kattintva lehet hozzájutni.

És a lényeg. Az alábbi képeken az 1970-es években járunk, amikor is tovább bővül a Felsőváros, épül a viadukt, és amikor még olyan házak is állnak, amikre a legtöbbünk már nem is emlékszik. Szerintünk érdekesek:

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006