Skip to main content
Fejlesztés

Vonalinfó az Agria Volántól

By 2011. december 29.
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Mintegy karácsonyi ajándékként cserélte le ezeréves honlapját az Agria Volán a két ünnep közt. Lévén, hogy ez egy dicsérő cikknek készül, inkább nem részletezzük aprólékosan, hogy milyen lett az új lap, olyan-amilyen. A nagyoktól még mindig láthatóan messze járunk, sem megjelenésben, sem fejlettségben nem közelítjük meg mondjuk a pécsi PKV, vagy épp a miskolci MVK internetes felületét, de legalább már tettünk egy lépést feléjük, és ez jó.

A megújult honlapra hála az égnek már nem kell külön belépni, a cím begépelése után rögtön a kezdőlapon találjuk magunkat. Ez nem csak időtakarékosság szempontjából dicséretes, hanem az olyan lusta látogatók miatt is, mint amilyenek mi vagyunk, így ugyanis már bizonyos kiegészítőkkel automatikusan értesítést kapunk a frissülő tartalomról. Köszönjük! A volánunk hírei és adatai átláthatóbban böngészhetők, mint régen, a menetrendünk értelmezését még mindig külön kell ugyan megtanulnia a városunkba érkezőknek, de ez nem a honlap hibája, hanem azé a perverz valakié, aki szerint így néz ki egy menetrend. (Nos, neki üzenjük, hogy téved, tessen csak kattintani és összehasonlítani: EZ egy menetrend. EZ a miénk pedig egy rejtvény.)

A modernebb megjelenés mellett egy valódi újdonság jelent meg a honlapon, ez a „helyijáratú vonalak állapota” menüpont. Itt minden kattintgatás és kutatás nélkül, egyetlen pillantásra láthatjuk, hogy van-e valamelyik vonal közlekedésében változás. Hasznos, ügyes!

A Számítástechnikai és Szervezési Csoport egyébként várja az észrevételeket a honlap további csiszolgatásához, ha valaki elhiszi, hogy kíváncsiak a véleményünkre, és szeretné megosztani velük a tanácsait, az a honlapon látható címen megteheti.

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006