Skip to main content
Egyéb, blog

Örülünk, hogy idetaláltál!

By 2011. december 20.4 hozzászólás

Körülbelül egy hónappal ezelőtt kezdődött az a háttérben zajló „munka”, aminek eredményeképp most az egrinapok.hu cím alatt olvashatjátok ezeket a sorokat. Nem kell világraszóló változásoktól tartani viszont, az irdatlanul dögös megjelenésünkön, és a lélegzetelállítóan komoly domain nevünkön kívül semmi nem változott a blog életében, és nem is tervezzük egyébként, hogy változna a közeljövőben.

Az ok, amiért az öt évig tartó fizetés elleni tiltakozásunk végül mégis megbukott, egyszerű. Úgy érezzük, hogy van értelme annak, amit csinálunk, ráadásul nem is kicsi. Azon túl ugyanis, hogy talán a megyeszékhely is picit jobban felfigyelt ránk az utóbbi időben, nekünk, szerzőknek is egy meghatározó hobbink lett az írogatás. Onnan pedig, hogy ez a két irány összeért az Egri Napokban, a fenntartásra fordított kis összeg is jóízűen kerül ki a kezünk közül.

Az eddigi cikkeink továbbra is elolvashatók maradnak a régi helyünkön, ide csak a születésnapunktól kezdve megírtak lettek átmásolva, azok is válogatva. Továbbra is lehet cikket küldeni, valamint a hozzászólásokhoz sem kell még most sem regisztrálni. Elvileg minden böngészővel stabilak vagyunk az új helyünkön, ha mégis találnátok valami hibát, jelezzétek és igyekszünk orvosolni!

Kellemes olvasgatást az Egrinapok.hu-n!

Szólj hozzá! 4 hozzászólás

  • Névtelen szerint:

    Gratulálok! Továbbra is maradok hű az oldalhoz, remélem továbbra is ilyen színvonalas írásokban lesz részünk!

  • karakk szerint:

    Gratulálok az új oldalhoz, jól néz ki.
    Nem tudom, mennyire támogatja az oldal motorja, de ha megoldható, jó lenne jobbra egy oldaldoboz, ahol látszódik az utolsó x db hozzászólás. Valahogy úgy, mint az indexes blogoknál. Így a régi hírek is élőbbek lennének, szem előtt lenne, ha valaki hozzászól.

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006